Mutfak Yenileme Önerileri

27.03.2024

Mutfağınıza yeni bir görünüm kazandırmak sandığınızdan daha kolay. Mutfağınızı kolayca yenilemenin püf noktalarını öğrenmek için hemen tıklayın!

Kira Gelir Vergisi Nedir? Kira Geliri Nasıl Hesaplanır?

27.03.2024

Kira gelir vergisi hakkında tüm bilinmeyenleri bu yazımızda kaleme aldık. Kira gelirinizi nasıl hesaplayabileceğinizi öğrenmek için hemen tıklayın!

Ev Değeri Nasıl Hesaplanır? Emlak Değeri Hesaplama

27.03.2024

Emlak değeri hesaplamasının nasıl yapıldığına dair tüm bilgiler bu yazımızda. Evinizin değerini hesaplamak istiyorsanız yazımıza davetlisiniz!

Emsal Kira Bedeli Nedir? Kira Artışı Nasıl Hesaplanır?

27.03.2024

Kira bedelinin nasıl belirlendiğine dair bilgiler sunduğumuz bu yazımızda kira artışının nasıl hesaplandığını öğrenebilirsiniz. Okumak için hemen tıklayın!

Bahçeniz İçin En İyi Havuz Fikirleri

27.03.2024

Yazın sıcağını kendi bahçesinde atmak isteyenlere en iyi havuz dekorasyon fikirleri burada. Birbirinden güzel havuz dekorasyon fikirleri için hemen tıklayın!

Emlak Beyannamesi Nedir? Nereden Alınır?

19.12.2023

Emlak ve konut işlemleri ile ilgili süreçlerde sıkça adını duyduğunuz emlak beyannamesi nedir, nereden ve nasıl alınır öğrenmek için hemen tıklayın!

Yılbaşı Sofrası Süsleme ve Dekorasyon Fikirleri

19.12.2023

Yeni yıl yaklaştıkça yılbaşını evde kutlayacak kişiler, yılbaşı masası için farklı fikirler arıyor. Evde yılbaşı masası hazırlamak için derlediğimiz fikirlere göz atın!

Modüler Ev Nedir? Özellikleri Nelerdir?

27.11.2023

Artan konut maliyetleri ile birlikte modüler tarzdaki alternatif yapılar çok daha cazip bir seçenek haline geliyor. Modüler evlerin tüm özellikleri için hemen tıklayın!

Oyuncu (Gamer) Odası Dekorasyon Fikirleri

27.11.2023

Evinizdeki boş bir odayı, PC ve konsol oyunlarınızı rahatça oynayabileceğiniz bir alana dönüştürmek istiyorsanız oyuncu odası dekorasyon fikirlerimize göz atın!

Kira Sözleşmesi Nasıl Feshedilir?

24.10.2023

Kira sözleşmesi bazı durumlarda feshedilebilir. Sözleşmenin ev sahipleri ve kiracılar tarafından nasıl sonlandırılabileceğine dair detayları okumak için tıklayın!

Tavan Dekorasyon Fikirleri

24.10.2023

Farklı tarzlara sahip ev dekorasyon fikirleri ve tasarımları ile uyum sağlayacak tavan dekorasyon önerileri için tıklayarak blog yazımızı okuyabilirsiniz!

Emlak Yetki Belgesi Nedir? Nereden Alınır?

24.09.2023

Gayrimenkul danışmanlığı yapmak için emlak yetki belgesine ihtiyaç vardır. Emlak yetki belgesi ile ilgili tüm detaylar, içeriğimizin devamında sizleri bekliyor!

Salon TV Ünitesi Dekorasyon Fikirleri

24.09.2023

Ev dekorasyonunda TV ünitesi salon dekorasyonu için nasıl kullanılabilir ya da televizyon arkası dekorasyonları nasıl yapılabilir fikir almak için tıklayın!

İskan Ne Demektir? Nasıl Alınır?

30.08.2023

İskan nedir sorusu, ilk defa mülk sahibi olmak isteyenlerin merak ettikleri konuların başında gelir. Bu konuya yönelik detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edin!

Dekorasyonda Yeşil Renk Kullanımı

30.08.2023

Yeşil renk neredeyse tüm tonları ile iç mekan dekorasyonunda sıkça tercih edilir. Yeşilin farklı tonlarıyla hangi renklerin uyumlu olduğunu öğrenmek için tıklayın!

Hisseli Tapu Ne Demektir? Habersiz Satış İptali

15.07.2023

Gayrimenkul üzerinde birden fazla kişinin payı olması halinde kayıt altına alındığı hisseli tapu belgesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşmak için tıklayın!

Paşa Kılıcı Bakımı Nasıl Yapılır, Ne Sıklıkta Sulanır?

15.07.2023

Halk arasında farklı isimlerle de anılan kılıç çiçeği hoş görünümüyle bulunduğu ortamın havasına canlılık katar. Paşa kılıcı çiçeği bakım önerileri için tıklayın!

Yeni Evim Konut Kredisi Nedir? Kimlere Verilir?

06.06.2023

İlk kez bir ev sahibi olmak isteyenlere ihtiyaç duydukları mali desteği sağlayan yeni evim konut kredisi kampanyası ile ilgili tüm detayları öğrenmek için tıklayın!

Banyo Zemin Kaplaması Nasıl Olmalıdır?

06.06.2023

Banyolara şık görünüm kazandırmak için kullanılan dekorasyon malzemelerinden zemin kaplama ürünleri ve ideal zemin kaplaması hakkında bilgi için tıklayın!

Ekolojik Ev Nedir? Özellikleri Nelerdir?

05.05.2023

Tüm dünyada son zamanlarda daha fazla kişinin tercih ettiği ekolojik ev nedir, ekolojik evin özellikleri nelerdir? öğrenmek ve detaylı bilgi almak için tıklayın!

Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi Nedir?

05.05.2023

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi nedir, neden ve nasıl yapılır, kaç yıl geçerlidir gibi tüm sorularınızın cevapları ve konuyla ilgili detaylı bilgi için tıklayın!

Kentsel Dönüşüm Kira Yardımını Kimler Alabilir?

03.04.2023

Mülk sahiplerini en çok ilgilendiren konulardan biri olan kentsel dönüşüm kira yardımı hakkında birçok detaylı bilgiye ulaşmak için blog içeriğimize göz atın!

Tiny House Nedir? Özellikleri Nelerdir?

03.04.2023

Geçmişi çok da eskiye dayanmayan ama popülerliği giderek artan tiny house nedir? özellikleri nelerdir?, tiny house nasıl yapılır? öğrenmek için hemen tıklayın!

Mutfak Perdesi Nasıl Olmalıdır? Nasıl Seçilmelidir?

09.02.2023

Evin dekorasyonunu etkileyen perde seçimi, konu mutfak olduğunda daha da önemli bir hale gelebilir. Gelin, adım adım mutfak perdesi nasıl seçilir inceleyelim!

Penthouse Nedir? Penthouse Dairelerin Özellikleri

09.02.2023

Türkçe’ye çevrildiğinde `çatı katı` anlamına gelen Penthouse daire nedir, Penthouse dairelerin özellikleri nelerdir öğrenmek için hemen sayfamızı ziyaret edin!

2023 Emlak Vergisi Ödeme Tarihleri Ne Zaman?

12.01.2023

Emlak vergisi nedir, yılda kaç kez ödenir, 2023 emlak vergisi artış oranları ve ödeme tarihleri hakkında bilgi sahibi olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz!

Ağaç Dallarından Dekorasyon Fikirleri

12.01.2023

Evinizde yaratıcı ve şık köşeler yaratmak için ağaç dallarından faydalanabilirsiniz. Ağaç dalları ile hazırlayabileceğiniz yaratıcı dekorasyon fikirleri için tıklayın!

Yeni Ev Sahibi Kiracıyı Evden Çıkarabilir mi?

08.12.2022

Bu yazımızda “Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda çıkarabilir?” sorusunun cevabından başlayarak malik ve kiracı hakları ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz!

Ofis Masası Düzeni Nasıl Olmalıdır?

08.12.2022

Ofis masası aksesuar seçiminden, ofiste işinizi kolaylaştıracak ürünlere kadar “ofis masası düzeni nasıl oluşturulur?” öğrenmek için hemen yazımızı okuyun!

Parsel Sorgulama Nedir? Nasıl Yapılır?

01.11.2022

Yeni taşınmaz bir mülk satın alan kişilerin gerçekleştirdiği işlemlerden biri olan parsel sorgulama nedir, neden ve nasıl yapılır öğrenmek için hemen tıklayın!

Duvar Dekorasyonu: Duvar Çıtası Uygulamaları

01.11.2022

Mekanlarınıza duvar çıtası uygulayarak derinlik ve boyut kazandırmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız duvar çıta uygulaması önerilerine göz atabilirsiniz!

Ofis Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

06.10.2022

Dilerseniz kendiniz, dilerseniz kalabalık bir ekip için oluşturacağınız şık ve rahat bir ofisin dekorasyonu nasıl olmalı öğrenmek için mutlaka yazımızı okuyun!

Konut Kredisi Nasıl Hesaplanır?

06.10.2022

Konut kredisi nedir, konut kredisi nasıl hesaplanır ve konut kredisi faiz oranları hakkında merak ettiğiniz her şey için hemen sayfamızı ziyaret edin!

Evde Yetiştirilen Saksı Çiçekleri Nelerdir?

12.09.2022

Ev dekorasyonunuzu tamamlayacak, mekanlarınıza doğal bir görünüm kazandıracak evde yetiştirebileceğiniz saksı çiçeği çeşitleriyle ilgili her şey yazımızda!

Emlak Yönetimi Nedir? Ne İş Yapar?

12.09.2022

Gayrimenkul sektörü için önemli bir kavram olan emlak yönetimi nedir, emlak yöneticisi ne iş yapar, nasıl emlak yöneticisi olunur öğrenmek için tıklayın!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne İş Yapar?

01.08.2022

Gayrimenkul sektöründe önemli bir rolü olan gayrimenkul değerleme uzmanları ne iş yapar, bu mesleği yapmak için neler gerekir öğrenmek için tıklayın!

Duvar Dekorasyon Fikirleri

01.08.2022

Küçük mekanlar için uygun olan duvar dekorasyonu farklı mekanlarda nasıl uygulanır, hangi duvar aksesuarları kullanılır, yazımızı okuyarak fikir edinebilirsiniz!

Genç Odası Nasıl Dekore Edilir?

01.07.2022

Hayalleri süsleyen bir genç odası hazırlamak istiyorsanız, genç yatak odası dekorasyonu nasıl olmalı, nelere dikkat etmeli yazımızdaki önerilerimize göz atın!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nedir? Nasıl Yapılır?

01.07.2022

Emlak sektörünün en önemli kavramlarından biri olan gayrimenkul yatırım ortaklığı nedir, nasıl yapılır, avantajları ve dezavantajları neler öğrenmek için tıklayın!

Bebek Odası Dekorasyon Fikirleri ve Öneriler

01.06.2022

Sizin için oluşturduğumuz rehber sayesinde zevkinize uygun, bebekli hayatı kolaylaştıracak bir bebek odası hazırlayabilirsiniz. Dekorasyon önerileri için tıklayın!

Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Ne İş Yapar?

01.06.2022

Popülerliği giderek artan ve kendi işini yapmak isteyen profesyonellerin tercih ettiği gayrimenkul danışmanlığı hakkında bilgi sahibi olmak için yazımıza göz atın!

Cafe Dekorasyonu Fikirleri: 10 Yaratıcı Öneri!

11.05.2022

Hayalinizdeki cafeyi açmak için hazırladığımız cafe dekorasyon fikirlerine hemen göz atın, yeni nesil cafe trendlerini mekanınıza taşıyın!

Ev Kiralama Rehberi: Nelere Dikkat Edilmeli?

11.05.2022

İlk kez ev kiralayacaksanız ya da ev kiralarken sorun yaşamak istemiyorsanız sizin için hazırladığımız ev kiralama rehberine mutlaka göz atın!

Kentsel Dönüşüm Kredisi Nedir? Nasıl Alınır?

01.04.2022

Riskli yapıların yeniden inşa edilmesi için yeterli nakdi bulunmayan kişilere kentsel dönüşüm kredisi verilebilir. Kredi şartları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın!

Bahçe Dekorasyonu Fikirleri

01.04.2022

Yaz aylarının favorisi bahçeler modern bir dekorasyonla çok daha keyifli mekanlara dönüşebiliyor. Siz de bahçeniz için dekorasyon fikirleri arıyorsanız tıklayın!

İkametgah Değişikliği Nasıl Yapılır?

03.03.2022

Yeni bir eve taşınırken ilk yapmanız gerekenlerden biri de adres değişikliğidir. Yazımızı okuyarak adres değişikliği nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Küçük Yatak Odaları için Dekorasyon Fikirleri

03.03.2022

Hayalinizdeki dekorasyonu yaratmak için çok geniş alanlara ihtiyacınız yok. Gelin küçük yatak odası dekorasyonu fikir ve önerilerimize bir göz atın!

Bohem Tarz Nedir? Bohem Tarz Ev Dekorasyonu Fikirleri

05.02.2022

Eviniz için renkli, konforlu ve özgün bir dekorasyon mu oluşturmak istiyorsunuz? Bohem ev dekorasyonu hakkında bilgi verdiğimiz yazımızı okuyun!

Gayrimenkul Değer Artış Kazancı Nedir, Nasıl Hesaplanır?

02.02.2022

Satın alınan gayrimenkuller, satın alma tarihinden itibaren belli süre aralığında tekrar satılırsa bu işlem için gayrimenkul değer artış kazancı vergisi verilmesi gerekir.

Yatak Odası Dekorasyonu Fikirleri ve Tasarımları

06.01.2022

Yatak odanızı yenilemek, hayalinizdeki gibi odaya mı kavuşmak istiyorsunuz? Yatak odası dekorasyon fikirleri ve tasarım önerilerimiz ile mekanınızı güzelleştirebilirsiniz.

Şerh Ne Demek? Tapuya Şerh Koymak

04.01.2022

En basit tabirle tapu hakları üzerinde kısıtlama yapılmasını ifade etmek için kullanılan tapuya şerh koyma işlemine dair ayrıntıları bu içerikte öğrenebilirsiniz.

Birbirinden Şık 2022 Ev Dekorasyonu Trendleri

09.12.2021

Birbirinden şık 2022 ev dekorasyon trendleri ile evinizi yeni yıla uygun biçimde dekore edin. İpuçları NurolGYO’da!

Rayiç Bedeli Nedir, Ne Demek, Nasıl Hesaplanır?

03.12.2021

Rayiç bedeli nedir, ne demek ve nasıl hesaplanır gibi tüm soruların yanıtını içeriğimizde. Hemen tıkla!

Büyük ve Küçük Oturma Odaları İçin Dekorasyon Fikirleri

02.11.2021

Evin merkezi olarak tanımlayabileceğimiz, büyük veya küçük oturma odaları için dekorasyon fikirleri içeriğimizde.

Emlak Vergisi Nedir, Ne Zaman & Nasıl Ödenir?

27.10.2021

Emlak vergisi nedir? Ne zaman ve nasıl ödenir gibi sorulara yanıt bulmak için tıkla!

Banyonuzu Güzelleştirecek Dekorasyon Fikirleri

08.10.2021

Harika banyolara sahip olabileceğiniz banyonuzu güzelleştirecek dekorasyon fikirlerini listeledik.

Kat İrtifakı Nedir, Ne Demek, Nasıl Kurulur?

03.10.2021

Kat irtifakı nedir, ne demek ve nasıl kurulur gibi tüm sorulara cevap bulabileceğiniz içeriğimiz yayında.

2021 Tapu Devri Nasıl Yapılır, Gerekli Belgeler Nelerdir?

31.08.2021

2021 yılında tapu devri nasıl yapılır, tapu devri için gerekli belgeler nelerdir gibi sorulara cevap bulmak adına tıklayın.

Küçük Balkonlar için Harika Dekorasyon Fikirleri

26.08.2021

Küçük balkon dekorasyonu nasıl yapılır sorusuna cevap almak ve küçük balkonlar için harika dekorasyon fikirlerine ulaşmak için tıklayın

2021 Tapu İşlemleri Nasıl Yapılır?

06.08.2021

Resmi bir belge olan tapu, söz konusu taşınmaz üzerindeki hak sahipleri hakkında da bilgi verir. Yazımızı okuyarak 2021 tapu işlemleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Evinizi Yeşillendirin - Aloe Vera Bitkisi Bakım Tüyoları

03.08.2021

Aloe Vera bitkisi bakımı biraz ilgi ve doğru bakım tüyoları ile oldukça basit! Aloe Vera bitkisi nasıl yetiştirilir öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin.

Tüm Mutfak Tipleri İçin Dekorasyon Önerileri 2021

02.07.2021

2021 yılında trend olan tüm mutfak tipleri için dekorasyon önerilerini NurolGYO olarak derledik! Keyifli okumalar.

Etkileyici Bir Karşılama : Antre Dekorasyonu için Fikirler

30.06.2021

Eve girdiğiniz anda sizi karşılayan, farklı odalara açılan antre, bir diğer adıyla hol, yuvanızın en dikkat çekici noktalarından biri.

Ev Kazalarına Karşı Alınabilecek Önlemler

25.06.2021

Sıklıkla karşılaşılan ev kazaları ve bu ev kazalarına karşı alınacak önlemler hakkında bilgi almak için tıklayın!

Evinizi Olduğundan Büyük Gösterme Yöntemleri

19.06.2021

Evinizi, yaşam alanınızı olduğundan büyük gösterme yöntemlerini NurolGYO olarak sizin için derledik!

Evde Çiçek Bakımında Önemli Noktalar

14.06.2021

Evde çiçek bakmak isteyenler için önemli noktaları NurolGYO olarak sizler için derledik. İyi okumalar!

Tüm Balkon Tipleri İçin Balkon Dekorasyonu Fikirleri 2021

10.06.2021

Yaz aylarının da gelişiyle önem kazanan balkonlarınız için balkon dekorasyonu öneri ve fikirlerini derledik. 2021 Balkon dekorasyonu ipuçları için tıklayın.

Ev Alırken Dikkat Etmeniz ve Bilmeniz Gerekenler

07.06.2021

Ev alırken dikkat etmeniz gerekenleri, tapu işlemleri, cephe seçimi, eve taşınırken yapılması gerekenleri derlediğimiz blog içeriğimizi okumak için tıklayınız..

Danimarkalı’ların Mutluluk Felsefesi Hygge’ye Uygun Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

31.05.2021

Danimarkalı`ların mutluluk felsefesinin temelinde sadelik vardır. Hygge felsefesi ile evinizde daha pozitif ve sadelik dolu dekorasyon uygulayabilirsiniz.

Home Ofis Nedir? Home Ofis Dekorasyon Fikirleri

26.05. 2021

Home ofis çalışıyor ve çalıştığınız alanı güzel bir hale getirmek mi istiyorsunuz? Mutlaka home ofis dekorasyon önerilerimize göz atın!

Feng Shui Felsefesi ile Ev Dekorasyonu Nasıl Uygulanır?

14.07.2020

Feng shui öğretisinin felsefesi ile evinizde pozitif bir uyum yaratabilirsiniz. Yatak odası, mutfak ve diğer odalar ile ilgili önerileri okumak için tıkla.

Yılbaşı Temalı Ev Dekorasyonu Fikirleri

01.12.2019

Yılbaşını evde geçirmek isteyenlere özel evde eğlence, ev ve yılbaşı ağacı süsleme fikirleri ile ilgili dekorasyon önerileri sayfamızda!

Ev Dekorasyonunda Kişiliğinize Göre Duvar Rengi Önerileri

01.11.2019

Yaşadığınız evin dekorasyonunun hisleriniz üzerinde etkisi olduğu aşikar. Eşyaların yerinden, aydınlatmanın gücüne, odanın tarzından, odanın içinde kullanılan küçük bir aksesuara kadar insan psikolojisi üzerinde oldukça büyük bir etkisi olabiliyor.

Minimalist ve Minimalizm Nedir?

01.09.2019

Tarihi 1960’lara dayanan ve son zamanlarda oldukça yükselişte olan bir trend olan minimalizmi tek bir kelimeyle özetleyecek olursak ‘sadecilik’ diyebiliriz. Öğrenmek için tıklayınız!

Mimari Aydınlatmada “Doğal Işık”

24.08.2017

Antik Yunan ve Mısır medeniyetlerinin de gözlemlediği gibi dünyanın etrafında döndüğü güneş, insanların hayat döngüsünün oluşmasında önemli bir role sahip. İnsanlar güneş ışınlarıyla var olmuş ve onun hareketlerine uyumlu, ondan referans alan bir yaşam döngüsü oluşturmuşlardır.

Geri Dönüşümden Çıktık İleri Dönüşüme Gidiyoruz

24.08.2017

Dünyamızın bizlere sunduğu doğal kaynakları var olduğumuz sürece yok olmayacak gibi düşünüyoruz. Ancak bu cömert kaynakların da bir gün son bulacağının farkındayız. Tüm dünya var olan kısıtlı kaynaklarımızı korumak, sürdürülebilirlik

Geçmişten Günümüze Işığın Yolculuğu

24.08.2017

Fizyolojimizi ve psikolojimizi yakından etkileyen en önemli etmenlerden biridir gün ışığı. Sabahları yüzümüze vuran sağlık dolu bu ışığa gözlerimizi açıyor, onun gün boyunca da içimizi ısıtmasına izin veriyoruz. Dünyaya geldiğimiz

Stresi Azaltmak için Yeşile ve Toprağa Dokun

24.08.2017

Dünyada şehirleşme oranı %60’ın üzerinde. Yani dünyanın yarısından fazlası şehirlerde yaşıyor. Bu oranın ülkemizde %80’in üstüne çıkması, yeşil ve doğa ile olan ilişkilerimizin hayatımıza etkilerini daha da önemli kılıyor.

Yanlış Nefesin Zararları ve Doğru Nefesin Önemi

24.08.2017

Nefes yaşam demektir. Bu yüzden her şeyden önce insan doğru nefes alıp vermeyi öğrenmelidir. Bebek doğduğunda ilk yaptığı şey nefes almaktır. Yeni doğmuş bebek izlendiğinde karnını şişirerek nefes aldığı görülmektedir.

Doğal ışık ve insan

24.08.2017

“MUTLULUK/SAĞLIK VE IŞIK ARASINDA DOĞRU ORANTI VAR” Sadece insanların değil, doğanın, hayvanların ve diğer tüm canlı varlıkların 24 saatlik döngüsü; güneş, ay ve mevsim döngüleriyle, yani ışıkla ilişkileriyle bağlantılı.

BİLGİ FORMU
X

Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.
Yeniden Deneyin

BİLGİ TALEP FORMU

Bilgilendirme yazısı’nı okudum.
Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.
Yeniden Deneyin

BİLGİ TALEP FORMU

Bilgilendirme yazısı’nı okudum.
Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.

6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Nurol GYO ile paylaşmış olduğum iletişim adreslerime, doğrudan veya dolaylı olarak ürün ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla ileti gönderilmesine, kişisel verilerimin pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası amacıyla Nurol GYO tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin beğenilerime, kullanım alışkanlıklarıma ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilmesi için işlenmesine, bu çerçevede kişisel verilerimin Nurol GYO’nun doğrudan veya dolaylı ortakları ve iştirakleri ile paylaşılmasına, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okuduğumu ve anladığımı kabul ederek izin veriyorum.